bewaar
Japanse snijbonen met sojasaus
Japanse snijbonen met sojasaus
bewaar

Japanse snijbonen met sojasaus

20 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

snijbonen

1 el

zonnebloemolie

2 tenen

knoflook

1

rode peper

3 el

Japanse sojasaus

Aan de slag

Kook de snijbonen 4 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en de rode peper 2 min. Voeg de sojasaus toe en zet het vuur hoog. Voeg de snijbonen toe en roerbak 2 min. Serveer direct.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Japanse snijbonen met sojasaus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig