bewaar
Stokjesbrood champignons met knoflook
Stokjesbrood champignons met knoflook
bewaar

Stokjesbrood champignons met knoflook

20 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

12 personen

3 el

olijfolie

1 teen

knoflook

2 bakjes

kastanjechampignons

6 el

droge witte wijn

3 el

platte peterselie

1

stokbrood

100 g

Grana Padano

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur ca. 4 min. Voeg de wijn toe en blijf bakken tot deze is verdampt; dit duurt ca. 6 min. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.

2

Snijd ondertussen 12 schuine sneetjes stokbrood. Rooster ze in de broodrooster goudbruin. Verdeel de champignons over het brood en schaaf de kaas erover.

Stokjesbrood champignons met knoflook

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig