bewaar
Nasi goreng met roze garnalen
Nasi goreng met roze garnalen
bewaar

Nasi goreng met roze garnalen

30 min. bereiden
129waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

3

eieren

3 el

zonnebloemolie

1 schaal

nasi-bamigroenten

1 bakje

boemboe nasi goreng

2

uien

2 bakjes

roze garnalen

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Klop ondertussen de eieren los met 2 el water en peper en zout naar smaak. Verhit 1 el olie in een koekenpan, voeg het eimengsel toe en bak in 5 min. een omelet. Keer halverwege. Snijd de omelet in reepjes.

3

Snijd het steeltje van de rode peper uit het groentepakket. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

4

Verhit de rest van de olie in een wok en bak de boemboe 1 min. Voeg de ui en rode peper toe en fruit 3 min. Voeg de garnalen toe en bak 1 min. mee. Doe de nasi-bamigroenten erbij en bak nog 3 min. Roer de rijst los met een vork en voeg toe. Roerbak nog 2 min. Meng de omeletreepjes erdoor. Lekker met kroepoek.

algemeenEten er kinderen mee? Laat de rode peper dan achterwege.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nasi goreng met roze garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig