bewaar
Paddestoelragout
Paddestoelragout
bewaar

Paddestoelragout

20 min. bereiden
252waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

½ zakje

verse peterselie

1 bakje

kastanjechampignons

1 bakje

paddestoelenmelange

25 g

boter of margarine

(versgemalen) peper

½

kruidenbouillontablet

100 ml

halfdroge witte wijn

1 bekertje

creme fraiche

Dit heb je nodig

  • wok

  • keukenpapier

Aan de slag

Ui pellen en heel fijn snipperen. Peterselie fijn knippen. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in stukjes snijden. In wok boter verhitten. Paddestoelen ca. 2 minuten op hoog vuur roerbakken. Ui ca. 1 minuut meebakken. Op laag vuur peterselie kort meebakken. Peper erboven malen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Wijn toevoegen en aan de kook brengen. Crème fraîche erdoor roeren. Ragout ca. 1 minuut zachtjes laten sudderen en bouillontablet laten oplossen. Serveren met rijst en broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddestoelragout

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig