bewaar
Falafelburger
Falafelburger
bewaar

Falafelburger

25 min. bereiden
70waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

1 el

kerriepoeder

50 g

rozijnen

3 el

milde olijfolie

600 g

verse spinazie

300 g

Garden Gourmet falafelburgers

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Doe de couscous in een ruime schaal en meng met het kerriepoeder, de rozijnen en zout naar smaak. Giet er zo veel kokend water op dat de couscous net onder staat. Laat 10 min. staan. Verhit 3/5 olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in delen toe. Voeg pas een nieuw deel toe als het vorige deel is geslonken. Breng op smaak met peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet en duw met een lepel het vocht eruit. Snijd de spinazie grof.

2

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafelburgers in 4 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Roer de couscous los met een vork en meng de spinazie erdoor. Serveer met de burgers.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Falafelburger

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig