bewaar
Blauwaderkaasfondue
Blauwaderkaasfondue
bewaar

Blauwaderkaasfondue

20 min. bereiden
79waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

maizena

300 ml

droge witte wijn

1 el

citroensap

400 g

Hollandse geitenkaas

300 g

fourme d'ambert

1 bakje

bieslook

Dit heb je nodig

  • caquelon (kaasfonduepan)

Aan de slag

Roer de maizena met 3 el wijn tot een glad mengsel. Schenk in de caquelon of de pan en voeg de rest van de wijn toe. Breng aan de kook. Voeg het citroensap toe. Roer eerst de geitenkaas er in porties door en daarna de blauwaderkaas. Roer tot een gladde, dikke fondue. Breng op smaak met peper. Bestrooi met de bieslook.

Blauwaderkaasfondue

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig