bewaar
Couscous met shoarma en sperziebonen
Couscous met shoarma en sperziebonen
bewaar

Couscous met shoarma en sperziebonen

Record! In tien minuten het eten klaar.

10 min. bereiden
77waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

500 ml

kokend water

2

rode uien

6 el

traditionele olijfolie

400 g

shoarmavlees

500 g

koelverse hele sperziebonen

8 el

chilisaus

200 ml

water

Record! In tien minuten het eten klaar.

Aan de slag

1

Giet het kokende water op de couscous en laat ca. 5 min. staan. Snijd ondertussen de ui in ringen.

2

Verhit in een wok 4 el olijfolie en bak op hoog vuur in ca. 2 min. het shoarmavlees al omscheppend bruin. Schep de ui en de sperziebonen erdoor en laat ca. 2 min. al omscheppend meebakken. Roer de chilisaus en het water erdoor en laat het geheel ca. 3 min. sudderen. Voeg ondertussen de rest van de olie toe aan de couscous.

3

Verwarm de couscous in ca. 2 min. zachtjes en maak met een vork rul. Schep de couscous in diepe borden. Breng de shoarma op smaak met peper en evt. zout en serveer op de couscous.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met shoarma en sperziebonen

Record! In tien minuten het eten klaar.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig