bewaar
Manchego-gemarineerde biet prikker
Manchego-gemarineerde biet prikker
bewaar

Manchego-gemarineerde biet prikker

10 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

12 porties

4 eetlepels

walnotenolie

1 eetlepel

sherry

1 eetlepel

azijn

1 teen

knoflook

10 g

verse dille

2 kleine

gekookte bietjes

150 g

manchego (Spaanse schapenkaas)

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

1

In kom olie, sherry en azijn tot dressing kloppen. Knoflook erboven uitpersen. Van dille 3 takjes achterhouden. Rest van dille boven dressing fijn knippen. Bietjes schillen en in stukjes van ca. 1 1/2 cm dik snijden. In dressing instens 1 uur marineren, af en toe omscheppen. Manchego in driehoekige plakjes van ca. 1/2 cm dik snijden.

2

Aan elke prikker om en om 2 plakjes manchego en 2 stukjes biet steken. Steek hierbij stukjes van de achtergehouden takjes dille ertussen vast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Manchego-gemarineerde biet prikker

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig