bewaar
Gevulde varkensrollade
Gevulde varkensrollade
bewaar

Gevulde varkensrollade

35 min. bereiden
45 min. wachten
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

venkelzaad

½ el

peperkorrels

6 el

olijfolie

½ el

grof zeezout

1

varkensfiletrollade*

4

cherrytomaten

½

rode peper

1

ui

2 tenen

knoflook

2 takjes

rozemarijn

1 takje

salie

Dit heb je nodig

  • vijzel, keukentouw, braadslee (25 x 30 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Stamp de venkel en de peper fijn in de vijzel. Voeg 2 el olie en zeezout naar smaak toe. Verwijder het netje van de rollade en prik met een puntig mes inkepingen van ongeveer 6 cm diep. Wrijf het vlees rondom in met het mengsel.

2

Snijd de tomaten, rode peper, ui, knoflook en de naaldjes van 1 takje rozemarijn fijn en vul de inkepingen in het vlees hiermee. Leg er de salie en de rest van de rozemarijn op en bindt het vlees op met keukentouw.

3

Besprenkel de braadslee met 2 el olie. Leg het vlees erin en besprenkel met de rest van de olie en zet ca. 45 min. in de oven. Laat nog 10 min. rusten voor het aansnijden.

algemeenNaam deelnemer: Angelique van Kraaij.
algemeen*Tijdelijk in assortiment in december.

Rollade braden

Instructievideo - 04:52 min.

Gevulde varkensrollade

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig