bewaar
Biefstuk met kruidenkorstje
Biefstuk met kruidenkorstje
bewaar

Biefstuk met kruidenkorstje

35 min. bereiden
6 min. wachten
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

vastkokende aardappelen

2 sneetjes

witbrood

½ bakje

tijm

6 el

olijfolie

1

bloemkool

50 g

Parmezaanse kaas

2 x 2

biefstukken

1 zak

rucola

Dit heb je nodig

  • keukenmachine, ovenschaal ca. 20 x 20 cm

Aan de slag

1

Verwarm de oven op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en kook 10 min. Maal het brood in de keukenmachine tot kruim. Voeg de tijm, 1 el olie en peper en zout toe. Bak het kruim 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.

2

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelen in 10 min. goudbruin. Kook de bloemkool in 6 min. beetgaar. Giet af, be-sprenkel met 1 el olie en schaaf de kaas erover.

3

Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstuk 3 min. op hoog vuur. Leg in de ovenschaal, bestrooi met het broodkruim en bak 6 min. in het midden van de oven. Laat buiten de oven 3 min. rusten onder aluminiumfolie. Schep de rucola met peper en zout door de aardappelen. Leg de biefstuk op 4 borden en serveer met de aardappelen en de bloemkool.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met kruidenkorstje

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig