bewaar
Hollandse kaasplank
Hollandse kaasplank
bewaar

Hollandse kaasplank

5 min. bereiden
30 min. wachten
36waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1 stukje

Twijfelaar

1 stukje

Hollandse

belegen kaas

2 el

rinse appelstroop

roggebrood

Aan de slag

1

Leg de kaassoorten op een plank. Serveer er de appelstroop en roggebrood bij.

2

Laat kaas ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht.

algemeenDit serveert u erbij. Kaas combineert goed met zoete smaken. Zo kunnen gedroogde vijgen, druiven, kletzenbrood (donker Oostenrijks vruchtenbrood) een mooie tegenhanger zijn voor de vaak uitgesproken smaken van de kazen.

Hollandse kaasplank

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig