bewaar
Fusilli met kip en gegrilde paprika
Fusilli met kip en gegrilde paprika
bewaar

Fusilli met kip en gegrilde paprika

Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

25 min. bereiden
98waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

500 g

koelverse broccoli's

1

ui

300 g

kipfilet

3 el

traditionele olijfolie

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

Aan de slag

1

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de roosjes van de broccoli van de stam Voeg de laatste 4 min. de roosjes toe. Snipper ondertussen de ui en snijd de kipfilet in reepjes.

2

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Bestrooi de kip met peper en zout, voeg toe en roerbak 2 min. Snijd de paprika's in dunne reepjes, voeg toe en bak 3 min. mee.

3

Schep de fusilli en broccoli om met het kip-paprikamengsel. Verdeel over de borden.

variatietipBrokkel er voor een extra smaakaccent stukjes blauwaderkaas over, bijvoorbeeld Danish Blue.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Fusilli met kip en gegrilde paprika

Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig