bewaar
Fusilli met kip en gegrilde paprika
Fusilli met kip en gegrilde paprika
bewaar

Fusilli met kip en gegrilde paprika

Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

25 min. bereiden
99waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

500 g

koelverse broccoli's

1

ui

300 g

kipfilet

3 el

traditionele olijfolie

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

Aan de slag

1

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de roosjes van de broccoli van de stam Voeg de laatste 4 min. de roosjes toe. Snipper ondertussen de ui en snijd de kipfilet in reepjes.

2

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Bestrooi de kip met peper en zout, voeg toe en roerbak 2 min. Snijd de paprika's in dunne reepjes, voeg toe en bak 3 min. mee.

3

Schep de fusilli en broccoli om met het kip-paprikamengsel. Verdeel over de borden.

variatietipBrokkel er voor een extra smaakaccent stukjes blauwaderkaas over, bijvoorbeeld Danish Blue.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fusilli met kip en gegrilde paprika

Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig