bewaar
Tagliatelle met artisjok en ei
Tagliatelle met artisjok en ei
bewaar

Tagliatelle met artisjok en ei

25 min. bereiden
107waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

4

eieren

2 el

olijfolie

1

ui

2 tenen

knoflook

1 bekertje

slagroom

1 mespunt

nootmuskaat

1 blik

artisjokharten

1 zak

spinazie

1 bakje

cherrytomaten

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de slagroom, nootmuskaat en peper en zout toe. Laat 5 min. inkoken tot de hoeveelheid slagroom is gehalveerd. Snijd de artisjokharten in vieren en voeg toe. Giet de pasta af en schep door het mengsel. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Doe de tomaten erbij en warm nog 1 min. door.

3

Pel de eieren en halveer ze. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg op elk bord 2 halve eieren.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Tagliatelle met artisjok en ei

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig