bewaar
Zalm met broccoli
Zalm met broccoli
bewaar

Zalm met broccoli

Mooi oosters gerecht dat in 20 minuten op tafel staat.

20 min. bereiden
190waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

diepvries wilde zalm

5 el

Japanse sojasaus

2 el

vloeibare honing

500 g

broccoli

3 el

zonnebloemolie

2

uien

250 g

mihoen

Dit heb je nodig

  • grillpan

Mooi oosters gerecht dat in 20 minuten op tafel staat.

Aan de slag

1

Dep de zalm droog. Meng sojasaus met honing en peper naar smaak in een lage schaal. Bedek de vis ermee, laat de vis in de schaal liggen en zet apart. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Verhit olie in een wok. Snijd de ui in dunne ringen en bak de ui in 6 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de grillpan.

2

Vet in met de rest van de olie en gril de zalm op middelhoog vuur in 4 min. net gaar. Keer halverwege. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de broccoli en ui erdoor. Breng op smaak met de rest van de sojasaus en serveer met de zalm.

Vis grillen

Instructievideo - 00:43 min.

Zalm met broccoli

Mooi oosters gerecht dat in 20 minuten op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig