bewaar
Noedelsoep met paksoi en ei
Noedelsoep met paksoi en ei
bewaar

Noedelsoep met paksoi en ei

20 min. bereiden
126waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

eieren

2 el

olie

1 teen

knoflook

1

ui

1 tl

sambal oelek

3

groentebouillontabletten

1 pak

miehoen

1 blikje

bamboescheuten

1 struik

paksoi

1 bakje

koriander

3 el

gebakken uitjes

Aan de slag

1

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook, ui en sambal op laag vuur 5 min. tot de ui gaar is. Voeg 1 1.2 liter heet water en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en voeg de miehoen toe. Laat 4 min. wellen. Doe de bamboescheuten en de paksoi erbij. Laat 2 min. koken tot de paksoi iets zachter, maar nog wel stevig is. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 kommen en leg in elke kom een ei. Bestrooi met de koriander en uitjes.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedelsoep met paksoi en ei

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig