bewaar
Banaan-soja-espressosmoothie
Banaan-soja-espressosmoothie
bewaar

Banaan-soja-espressosmoothie

10 min. bereiden
10 min. wachten
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

walnoten

3 rijpe

bananen

3 sticks

instant espresso

1 pak

soja drink naturel

1 mespunt

gemalen nootmuskaat

4 el

bruine basterdsuiker

Dit heb je nodig

  • blender

Aan de slag

1

Rooster de walnoten in een koekenpan zonder boter of olie in 3 min. goudbruin. Laat 10 min. afkoelen op een bord. Houd 4 plakjes banaan achter voor garnering. Doe de rest van de banaan en walnoten in de blender of keuken­machine en pureer ze.

2

Los het espressopoeder op in 4 el heet kraanwater en voeg dit samen met de soja drink, nootmuskaat en suiker toe aan de banaanpuree. Mix in 30 sec. tot een smoothie. Voeg eventueel extra suiker toe en mix nog 5 sec.

3

Verdeel de smoothie over 4 glazen en garneer met een plakje banaan.

algemeenLiever zuivel? Vervang de soja drink door halfvolle melk.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Banaan-soja-espressosmoothie

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig