bewaar
Andijviesalade met oude kaas
Andijviesalade met oude kaas
bewaar

Andijviesalade met oude kaas

15 min. bereiden
8 min. wachten
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

eieren

1 struik

andijvie

1

ciabatta

4 el

olijfolie

1 teen

knoflook

100 g

oude kaas

1

rode ui

1 bakje

Zaanse dressing mosterd honing

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten. Snijd de harde onderkant van de andijvie. Was de bladeren, dep droog en scheur in grove stukken.

2

Snijd het brood in de lengte in 4 plakken en besprenkel met de olie. Rooster ca. 8 min. in de oven. Wrijf erover met de knoflook.

3

Schaaf grote krullen van de kaas. Meng de andijvie, ui en dressing in een kom. Verdeel over 4 borden en garneer met het ei en de kaas. Serveer met het brood.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijviesalade met oude kaas

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig