bewaar
Pannenkoektaartje met honing-vanillesiroop
Pannenkoektaartje met honing-vanillesiroop
bewaar

Pannenkoektaartje met honing-vanillesiroop

25 min. bereiden
69waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1

vanillestokje

6 el

acaciahoning

60 g

ongebrande pecannoten

300 g

pannenkoeken kant-en-klaar

300 g

Griekse yoghurt

Dit heb je nodig

  • springvorm (∅ 24 cm)

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Snijd het vanille sokje open en laat met honing en 1/2 dl water ca. 5 minuten koken. Hak intussen de pecannoten grof. Schraap met mesje vanillemerg uit stokje en roer door honing. Vet de springvorm in en leg pannenkoek op de bodem. Bestrijk met 1/5 van honingmengsel en bestrooi met 1/5 van pecannoten. Dek af met pannenkoek. Herhaal dit tot pannenkoeken op zijn en eindig met honing en rest van pecannoten. Bak taartje 10 à 15 minuten in midden van voorverwarmde oven. Laat iets afkoelen en snijd in 6 parten. Schep yoghurt en serveer er apart bij.

algemeenDit taartje kan van tevoren worden bereid en warm of koud worden gegeten. Eventueel nog even verwarmen in magnetron of oven.

Pannenkoektaartje met honing-vanillesiroop

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig