bewaar
Aardappelsalade op z'n Italiaans
Aardappelsalade op z'n Italiaans
bewaar

Aardappelsalade op z'n Italiaans

Aardappelsalade met een twist: heerlijke groente en vette vis.

25 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

roodschillige pommes culinair

400 g

verse sperziebonen

100 g

kappertjes

3 el

traditionele olijfolie

1 tl

gedroogde Italiaanse kruiden

200 g

mozzarella

1

rode ui

46 g

ansjovisfilets in olie in blik

Aardappelsalade met een twist: heerlijke groente en vette vis.

Aan de slag

1

Boen de aardappelen schoon. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Snijd ze in plakjes als ze nog warm zijn.

2

Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en breek ze door midden. Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water.

3

Meng 1 el van het vocht uit het potje kappertjes met de olie en Italiaanse kruiden en schenk dit over de aardappelplakjes.

4

Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de ansjovisfilets in stukje. Meng de aardappelen met de sperziebonen, mozzarella, ui, kappertjes en ansjovis.

Blancheren

Instructievideo - 01:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade op z'n Italiaans

Aardappelsalade met een twist: heerlijke groente en vette vis.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig