bewaar
Pappardelle met paprika
Pappardelle met paprika
bewaar

Pappardelle met paprika

25 min. bereiden
172waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pappardelle

1 schaal

runderchipolata

1 el

olijfolie

1

courgette

1 potje

gegrilde paprika's

1 bekertje

slagroom

1 el

honing

50 g

Parmezaanse kaas

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd de worsten in 3 stukken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de worsten 4 min. Voeg de courgette toe en bak 4 min. mee.

3

Doe ondertussen de paprika met vocht in een maatbeker en voeg de slagroom toe. Pureer met de staafmixer en voeg toe aan de worsten en courgette. Voeg de honing toe en warm nog 2 min. door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi met de kaas. Lekker met gescheurde blaadjes basilicum.

Pappardelle met paprika

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig