bewaar
Exotische mango-papayacheesecake
Exotische mango-papayacheesecake
bewaar

Exotische mango-papayacheesecake

25 min. bereiden
3 uur wachten
91waarderingen

Ingrediënten

8 personen

200 g

digestive koekjes

75 g

boter

4 blaadjes

gelatine

2 el

grenadine

1 beker

mango & papaya

1 bakje

mascarpone

2 doosjes

bosbes framboos

3 el

fijne kristalsuiker

Dit heb je nodig

  • keukenmachine, springvorm (Ø 24 cm), ingevet

Aan de slag

1

Maal de koekjes fijn in de keukenmachine. Voeg de boter toe en bedek de bodem van de vorm ermee. Druk aan en zet tot gebruik in de koelkast.

2

Week de gelatine 5 min. in koud water. Breng ondertussen 2 el water met de grenadine aan de kook. Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Knijp de gelatine uit en roer door de limonade.

3

Roer de Danio-fruitkwark met de mascarpone los in een kom. Voeg de limonade toe en roer door. Verdeel over de taartbodem. Zet minimaal 3 uur afgedekt in de koelkast.

4

Verwarm in een steelpan het fruit met de suiker 5 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Haal van het vuur en laat helemaal afkoelen. Verdeel vlak voor het serveren over de cheesecake.

Gelatine verwerken

Instructievideo - 01:12 min.

Exotische mango-papayacheesecake

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig