bewaar
Haricots verts met tomaat en zalm
Haricots verts met tomaat en zalm
bewaar

Haricots verts met tomaat en zalm

25 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

eieren

1 schaaltje

haricots verts

5

trostomaten

2 el

kappertjes

5 el

olijfolie

1 blik

roze zalm

Aan de slag

1

Kook de eieren in 8 min. hard. Kook onder-tussen de haricots verts 5 min. in water met wat zout. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de haricots verts met de tomaten, kappertjes en 3 el olie. Verdeel over een schaal.

2

Laat de zalm uitlekken in een zeef. Verwijder de graten en het vel. Verdeel de zalm over de groenten. Pel de eieren, snijd ze in parten en verdeel over de salade. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Lekker met stokbrood.

algemeenKappertjes smaken ook lekker door een aardappelsalade.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Haricots verts met tomaat en zalm

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig