bewaar
Aspergesalade met champignons
Aspergesalade met champignons
bewaar

Aspergesalade met champignons

20 min. bereiden
30 min. wachten
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

verse tijm

8 el

olijfolie

1 bos

groene asperges

1 bakje

kastanjechampignons

2 el

balsamicoazijn

1 zakje

mozzarella

100 g

Parmezaanse kaas

Dit heb je nodig

  • 4 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Aan de slag

1

Meng de helft van de tijm door 4 el olie. Laat de asperges en champignons hierin minimaal 30 min. marineren.

2

Meng de rest van de tijm met 4 el olie en de balsamicoazijn.

3

Rijg de champignons aan de satéprikkers en gril ze op de barbecue in 8 min. gaar. Leg na 3 min. de asperges erbij, dwars op het rooster van de barbecue. Laat de champignons even afkoelen en haal ze van de prikkers.

4

Meng de nog warme asperges en champignons met de tijm-balsamicodressing en mozzarellabolletjes. Bestrooi met de kaas. Lekker met pain campagnard (brood).

Groene asperges op de barbecue

Instructievideo - 00:28 min.

Aspergesalade met champignons

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig