bewaar
Hazelnoot-affogato
Hazelnoot-affogato
bewaar

Hazelnoot-affogato

10 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

hazelnoten

1 el

schenkhoning

4 sticks

espresso

4 bollen

slagroomijs

Dit heb je nodig

  • bakpapier, 4 espressokopjes, 4 glaasjes

Aan de slag

1

Rooster de hazelnoten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Voeg de honing toe, warm nog 10 sec. door en schep op een stuk bakpapier.

2

Doe in elk espressokopje de inhoud van 1 stick espresso en roer er per kopje 3 el kokend water door.

3

Schep in elk glaasje 1 bol ijs. Verdeel de hazelnoten over het ijs. Serveer de espresso apart erbij en schenk die aan tafel over het ijs.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hazelnoot-affogato

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig