bewaar
Kipchili
Kipchili
bewaar

Kipchili

20 min. bereiden
170waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 el

zonnebloemolie

300 g

kipfilet

1

ui

2 tl

gemalen komijnzaad

1 zak

paprikamix

1 blik

gepelde tomaten

2 blikken

chilibonen

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes in 3 min. bruin. Bak de ui, komijn en paprika 2 min. mee.

2

Voeg de gepelde tomaten toe en duw ze met een spatel klein. Schep de bonen met saus erdoor en verwarm de chili nog 5 min.

3

Breng de kipchili op smaak met peper en zout en schep in 4 diepe borden. Serveer met de rijst.

algemeenLekker met een frisse ijsbergsalade met yoghurtdressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipchili

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig