bewaar
Tomaten-mascarponesaus
Tomaten-mascarponesaus
bewaar

Tomaten-mascarponesaus

Alleen nog wat pasta koken en klaar ben je.

15 min. bereiden
125waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

1 teen

knoflook

350 ml

tomato frito

250 g

mascarpone

15 g

verse basilicum

Alleen nog wat pasta koken en klaar ben je.

Aan de slag

Verhit de olie in een hapjespan. Snijd de knoflook fijn. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomato frito toe en breng aan de kook. Laat 5 min. zacht koken. Haal de blaadjes basilicum van het steeltje af. Voeg de mascarpone en het basilicum toe, houd wat blaadjes achter voor garnering. Breng op smaak met peper en zout en warm nog 2 min. door. Lekker met pasta en gehaktballetjes.

bewaartipU kunt de tomaten-mascarponesaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-mascarponesaus

Alleen nog wat pasta koken en klaar ben je.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig