bewaar
Champignonstoof
Champignonstoof
bewaar

Champignonstoof

15 min. bereiden
30 min. wachten
83waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

kippenpoot

25 g

ongezouten roomboter

250 g

kastanjechampignons

2 tenen

knoflook

1 zak

paprikamix

500 ml

kippenbouillon van tablet

800 g

aardappelpuree met boter

1 bakje

tuinkers

Aan de slag

1

Bestrooi de kippenpoten met peper en zout. Verhit de boter in een hapjespan. Braad de kippenpoten in 5 min. rondom goudbruin. Voeg de champignons en knoflook toe en bak 3 min. mee.

2

Voeg de paprika en bouillon toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 min. stoven.

3

Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking, schep de tuinkers erdoor en serveer met de kip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignonstoof

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig