bewaar
Kruidige farfalle
Kruidige farfalle
bewaar

Kruidige farfalle

20 min. bereiden
102waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

500 g

broccoli

1 schaal

filetlapjes a la minute

2 el

Toscaanse kruidenmix

2 el

olijfolie

1 pot

gegrilde paprika

1 bekertje

crème fraîche

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Kook ondertussen de broccoli in 8 min. beetgaar. Snijd de filetlapjes in reepjes en bestrooi ze met de kruidenmix en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar.

3

Doe ondertussen de paprika en crème fraîche in een steelpan en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Zet de pan op middelhoog vuur en verwarm de saus 3 min. tot tegen de kook. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus en het vlees erop. Lekker met in stukjes gescheurde blaadjes basilicum. Serveer met de broccoli.

Kruidige farfalle

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig