bewaar
Spinaziecurry
Spinaziecurry
bewaar

Spinaziecurry

Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.

25 min. bereiden
284waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

zilvervliesrijst spelt-quinoa

375 g

tofu naturel

3 el

zonnebloemolie

1

ui

2

tomaten

300 g

diepvries bladspinazie

400 g

kikkererwten in blik

400 ml

Tikka Masala roerbaksaus

Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Dep ondertussen de tofu droog met keukenpapier en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een wok en bak de tofu met zout op hoog vuur in 3 min. goudbruin. Snijd de ui in halve ringen.

3

Snijd de tomaten in parten. Voeg de ui en tomaat toe aan de tofu en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie toe. Voeg de kikkererwten en tikka masalasaus toe en breng op smaak met peper en zout. Warm nog 3 min. door.

4

Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziecurry

Indiaas vegagerecht met tofu, kikkererwten en spinazie.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig