bewaar
Thaise groene viscurry
Thaise groene viscurry
bewaar

Thaise groene viscurry

25 min. bereiden
145waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 el

zonnebloemolie

2 pakjes

green curry paste

1 blik

kokosmelk

250 g

winterpeen

1 pak

tuinerwten extra fijn

1 pak

koolvisfilet

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok en voeg de currypasta toe. Bak op laag vuur 3 min. tot het aroma vrijkomt. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat 5 min. zachtjes koken.

3

Snijd ondertussen de winterpeen in blokjes van een 1/2 x een 1/2 cm (brunoise) en voeg met de erwten toe aan de saus. Breng weer aan de kook.

4

Snijd de vis in stukjes en voeg toe. Laat de curry 5 min. zachtjes doorkoken tot de vis gaar is. Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de viscurry erop. Lekker met in stukjes gescheurde blaadjes basilicum. Let op: dit gerecht is erg pittig!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise groene viscurry

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig