bewaar
Soepstengels met tomaat en oregano
Soepstengels met tomaat en oregano
bewaar

Soepstengels met tomaat en oregano

5 min. bereiden
12 min. wachten
36waarderingen

Ingrediënten

10 personen

1 blikje

tomatenpuree

2 tl

suiker

2 tl

gedroogde oregano

2 plakje

roomboterbladerdeeg

Dit heb je nodig

  • bakplaat, bekleed met bakpapier

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.

algemeenU kunt de soepstengels 4 uur van tevoren maken.

Bladerdeegstengels maken

Instructievideo - 01:29 min.

Soepstengels met tomaat en oregano

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig