bewaar
Rollade met tomatensaus
Rollade met tomatensaus
bewaar

Rollade met tomatensaus

10 min. bereiden
50 min. wachten
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olijfolie

75 g

winterpeen

1 schaal

trostomaten

1

zoete ui

4 tenen

knoflook

1

varkensrollade

1 el

gedroogde rozemarijn

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm, staafmixer

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bestrijk de ovenschaal met 1 el olie. Snijd de peen in kleine blokjes en verdeel deze samen met de tomaat, ui en knoflook over de schaal. Leg de rollade erop. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met de rozemarijn. Zet ca. 50 min. in de oven.

2

Neem de schaal uit de oven en laat het vlees rusten op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Breng ondertussen 100 ml water aan de kook. Doe de geroosterde groenten met de rest van de olie in de beker van de staafmixer en pureer. Voeg het water, peper en zout toe.

3

Snijd het vlees in plakken en serveer met de saus. Lekker met vers basilicum en aardappelpuree.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Rollade met tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig