
Ingrediënten
4 personen
2
courgettes
300 g
tagliatelle
1 cup
verse roomkaas
2 bakjes
roze garnalen
1 zakje
verse bieslook
zout en peper
4 eetlepels
vinaigrette
Aan de slag
Courgettes wassen, schoonmaken en met kaasschaaf in de lengte in plakjes schaven. Courgetteplakjes ca. 2 minuten koken, afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan roomkaas zachtjes verhitten tot vloeibaar. Garnalen door roomkaas roeren. Bieslook fijnknippen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Courgette met dressing vermengen. Saus door tagliatelle scheppen en bestrooien met bieslook. Serveren met courgettesalade.
Tagliatelle met romige garnalensaus

hoofdgerecht
4 personen
625 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Courgettes wassen, schoonmaken en met kaasschaaf in de lengte in plakjes schaven. Courgetteplakjes ca. 2 minuten koken, afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan roomkaas zachtjes verhitten tot vloeibaar. Garnalen door roomkaas roeren. Bieslook fijnknippen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Courgette met dressing vermengen. Saus door tagliatelle scheppen en bestrooien met bieslook. Serveren met courgettesalade.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 courgettes
300 g tagliatelle
1 cup verse roomkaas
2 bakjes roze garnalen
1 zakje verse bieslook
0 zout en peper
4 eetlepels vinaigrette