bewaar
Tofu met spitskool en satésaus
Tofu met spitskool en satésaus
bewaar

Tofu met spitskool en satésaus

25 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

1

verse spitskool

3 el

ketjap manis

3 el

traditionele olijfolie

375 g

tofu naturel

8 el

satésaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spitskool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Tofu in blokjes snijden en mengen met 2 eetlepels ketjap. In wok of braadpan olie verhitten. Tofu ca. 3 minuten bakken. Tofu uit pan nemen. Spitskool toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Tofu en rest van ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorverwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tofu-koolmengsel serveren met rijst en satésaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tofu met spitskool en satésaus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig