bewaar
Indiase kabeljauwschotel
Indiase kabeljauwschotel
bewaar

Indiase kabeljauwschotel

20 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

roerbakgroentemix

1 pak

A-partjes

1 pot

Indiase kerriesaus Korma

2 pakken

naanbrood met gedroogde tomaatjes

½ cup

gezouten marcona amandelen

Aan de slag

Kabeljauw in stukjes van 2 cm snijden. In grote braadpan olie verhitten. Groente ca. 2 minuten fruiten. Aardappelpartjes en kerriesaus toevoegen en ca. 7 minuten zachtjes koken. Vis toevoegen en afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes koken zonder te roeren. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Amandelen grof hakken. Indiase schotel op smaak brengen met zout en peper en garneren met amandelen. Serveren met naanbrood.

Indiase kabeljauwschotel

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig