bewaar
Vistaart met kabeljauw & garnalen
Vistaart met kabeljauw & garnalen
bewaar

Vistaart met kabeljauw & garnalen

20 min. bereiden
35 min. wachten
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

bladerdeeg

1

courgette

2 eetlepels

boter of margarine

100 ml

witte wijn

1 pakje

kabeljauwfilet

4

eieren (M)

3 eetlepels

melk

2 bakjes

roze garnalen

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal doorsnede ca. 24 cm

Aan de slag

Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Courgette wassen en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten en courgette ca. 5 minuten zachtjes bakken. Wijn en kabeljauw toevoegen, aan kook brengen en ca. 3 minuten stoven. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Courgette-vismengsel en garnalen over bodem verdelen. Eieren erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar bakken. Lekker met komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vistaart met kabeljauw & garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig