bewaar
Burrito's met paprikarijst
Burrito's met paprikarijst
bewaar

Burrito's met paprikarijst

25 min. bereiden
184waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

sperziebonen

100 g

witte rijst

4 el

zonnebloemolie

1 schaal

magere varkensreepjes

1 zakje

burrito seasoning mix

1 tl

paprikapoeder

1 pak

tortilla wraps

1 zak

ijsbergsla

Aan de slag

1

Kook de sperziebonen in water in 8 min. beetgaar. Giet af en houd warm in een afgedekte schaal. Kook de rijst in dezelfde pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan. Bak de varkensreepjes 4 min. Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en verwarm nog 4 min.

3

Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Fruit de paprikapoeder 1 min. Schep de rijst erdoor en bak nog 3 min. mee. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Verdeel de ijsbergsla, sperziebonen, rijst en het vlees over de wraps en rol ze op. Leg op elk bord 2 stuks en serveer.

algemeenBurrito's smaken heerlijk met guacamole (potje 300 g). Deze saus is gemaakt van avocado, tomaat, knoflook en limoensap en gaat goed samen met veel Mexicaanse gerechten.

Burrito's met paprikarijst

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig