bewaar
Tagliatelle met spinazie en kibbeling
Tagliatelle met spinazie en kibbeling
bewaar

Tagliatelle met spinazie en kibbeling

Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

15 min. bereiden
252waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

1

courgette

2 el

traditionele olijfolie

450 g

diepvries spinazie à la crème

300 g

verse kibbeling

500 g

verse tagliatelle

½ zakje

geraspte oude Goudse kaas 48+

Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Rasp de courgette grof. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout, bak 2 min. mee. Voeg de spinazie toe en warm op matig vuur 10 min. mee.

2

Bak ondertussen de kibbeling in een koekenpan zonder olie of boter 5 min. op middelhoog vuur warm en knapperig. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3

Giet de pasta af en schep door het spinazie¬courgettemengsel. Verdeel over de borden, bestrooi met kaas en verdeel de kibbeling erover.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Tagliatelle met spinazie en kibbeling

Pasta is gemakkelijk als je niet zoveel tijd hebt. De combi met gebakken vis is verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig