bewaar
Paksoi met sesamzaad
Paksoi met sesamzaad
bewaar

Paksoi met sesamzaad

10 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

sesamzaad

1 struik

paksoi

2 tenen

knoflook

2 bolletjes

stemgember

6 el

sesamolie

2 el

sojasaus minder zout

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 2 min. Laat afkoelen op een bord.

2

Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd de paksoi in grove stukken. Snijd de knoflook en stemgember fijn.

3

Verhit 4 el olie in een wok en bak de knoflook en gember 10 sec. Voeg de paksoi en sojasaus toe en bak op hoog vuur 3 min. Schep regelmatig om. Schep het sesamzaad erdoor en bak 1 min. mee. Besprenkel met de rest van de olie en serveer direct. Lekker met gebakken tofu en pandanrijst.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Paksoi met sesamzaad

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig