bewaar
Gewokte bloemkool met rode curry
Gewokte bloemkool met rode curry
bewaar

Gewokte bloemkool met rode curry

15 min. bereiden
129waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

sperziebonen

300 g

bloemkool

3 el

rijstolie

2 tenen

knoflook

2 el

rode currypasta

2 el

Japanse sojasaus

1

limoen

Aan de slag

1

Snijd de sperziebonen in schuine stukken. Kook samen met de bloemkool 3 min. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.

2

Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en currypasta 1 min. Voeg de groenten toe en bak 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg halverwege de sojasaus toe.

3

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Schep het rasp en 2 el sap door de groenten. Voeg naar smaak meer sap toe. Serveer direct. Lekker met pandanrijst en vegetarische groenteballetjes (schaal 210 g).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gewokte bloemkool met rode curry

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig