bewaar
Tagliatelle met courgette en citroen
Tagliatelle met courgette en citroen
bewaar

Tagliatelle met courgette en citroen

15 min. bereiden
340waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

groene en witte tagliatelle

350 g

broccoli

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

5

runderchipolataworstjes

1

courgette

1

citroen

125 ml

verse slagroom

100 g

Parmigiano Reggiano

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de broccoli 5 min. Giet af en laat uitlekken.

2

Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak het vlees met de knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Schaaf de courgette met een kaasschaaf in lange linten, voeg toe aan het vlees en bak 4 min. mee.

3

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, 4 el sap, de slagroom en broccoli toe. Warm 2 min. mee. Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over borden. Rasp de kaas en verdeel over de pasta.

Tagliatelle met courgette en citroen

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig