bewaar
Broccoli met lambrusco en sjalot
Broccoli met lambrusco en sjalot
bewaar

Broccoli met lambrusco en sjalot

15 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

broccoli

2 tenen

knoflook

2

sjalotten

55 g

amandelschaafsel

2 el

traditionele olijfolie

125 ml

lambrusco bianco

Aan de slag

1

Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de knoflook in dunne plakjes en de sjalotten in ringen. Kook de broccoli 4 min. en giet af. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 2 min. goudbruin.

2

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en sjalot op laag vuur 3 min. Zet het vuur hoger en voeg de broccoli en wijn toe. Laat 1 min. koken. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met het amandelschaafsel en serveer.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broccoli met lambrusco en sjalot

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig