bewaar
Bellini
Bellini
bewaar

Bellini

10 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

perziken

375 ml

prosecco

Dit heb je nodig

  • blender

Aan de slag

1

Breng een pan water aan de kook. Snijd de perziken aan de onderkant kruislings in en leg ze 20 sec. in het kokende water. Neem ze eruit en laat ze een beetje afkoelen. Pel het velletje eraf. Halveer de perziken en verwijder de pit.

2

Doe het vruchtvlees in de blender, voeg 1/3 van de prosecco toe en maal tot een fijne puree. Pureren met de staafmixer kan ook, dan wordt de puree minder fijn. Voeg de rest van de prosecco toe en pureer kort. Verdeel het drankje over de champagne- of cocktailglazen en serveer direct.

variatietipVervang de perziken door 250 g aardbeien en u heeft een Rossini.

Steenfruit snijden

Instructievideo - 01:10 min.

Bellini

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig