bewaar
Bloemkool met kormasaus
Bloemkool met kormasaus
bewaar

Bloemkool met kormasaus

Bloemkool op z'n Indiaas, maar niet te pittig: een heerlijk bijgerecht

10 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

bloemkool

200 ml

kormasaus

30 g

amandelschaafsel

Bloemkool op z'n Indiaas, maar niet te pittig: een heerlijk bijgerecht

Aan de slag

1

Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.

2

Verwarm ondertussen de kormasaus in een hapjespan. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 3 min. goudbruin.

3

Doe de bloemkool in een schaal, meng met de saus en bestrooi met het amandelschaafsel.

combinatietipLekker met verse koriander, gele rijst en kip.

Bloemkool met kormasaus

Bloemkool op z'n Indiaas, maar niet te pittig: een heerlijk bijgerecht

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig