bewaar
Kerriestamppot met hamburgers
Kerriestamppot met hamburgers
bewaar

Kerriestamppot met hamburgers

30 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kilo

aardappels

600 g

Chinese kool

1

ui

5 eetlepels

boter of margarine

2 eetlepels

kerriepoeder

2 schaaltjes

vegetarische hamburgers

2 dl

melk

4 eetlepels

shasliksaus

Aan de slag

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Kool schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Ui met kerrie ca. 2 minuten bakken. Kool toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten. Hamburgers bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappels stampen. Kool en melk door aardappels scheppen tot smeuïge stamppot. Stamppot serveren met hamburgers en saus.

Kerriestamppot met hamburgers

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig