Fudge
Fudge

Fudge

Zacht, kleverig en zoet... Kijk uit, want als je eenmaal bent begonnen met fudge eten, is de kans groot dat je niet meer kunt stoppen. Wist je dat je de karamel ook heel goed in zoete gerechten en baksels kunt gebruiken?

Pindakaasfudge maken

Pindakaasfudge maken

Ingrediënten

32 porties

1

limoen

350 g

fijne kristalsuiker

120 ml

kokosmelk

225 g

Mister Kitchen's pindakaas zeezout karamel

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • (oven)schaal (20 x 20 cm)

  1. Leg een vel bakpapier in de vorm of ovenschaal. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen. Breng in een steelpannetje de suiker met de kokosmelk al roerend aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Haal van het vuur en roer de pindakaas en het limoenrasp erdoor. Schep in de vorm en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd in 32 stukjes.