Noedels met garnalen
Noedels met garnalen

Noedels met garnalen

Spicy volkorennoedels met broccoli en garnalen

Spicy volkorennoedels met broccoli en garnalen

Ingrediënten

4 personen

500 g

broccoli

2

verse rode peper

2 tenen

knoflook

3 el

arachideolie

50 ml

kraanwater

400 g

Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi

2 el

sojasaus

2 tl

sesamolie

200 g

verse gekookte en gepelde garnaal

200 g

Go-Tan volkorennoedels

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Halveer de pepers in de lengte. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de tenen knoflook fijn.
  2. Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de broccoli 3 min. op hoog vuur. Voeg het water toe en roerbak tot het vocht is verdampt. Voeg de knoflook, de peper en de wokgroente toe en roerbak nog 5 min.
  3. Meng de sojasaus met de sesamolie en meng met de garnalen. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep het garnalenmengsel samen met de noedels nog kort door de groente.