Semifreddo
Semifreddo

Semifreddo

Zelf semifreddo maken? Wij zetten de lekkerste semifreddo recepten voor je op een rij. Dat wordt smullen!

Semifreddo recepten

Semifreddo met frambozen

Semifreddo met frambozen

Ingrediënten

4 personen

100 g

witte chocolade

250 ml

verse slagroom

4 el

kristalsuiker

250 g

Griekse yoghurt

125 g

verse frambozen

  1. Rasp de chocolade grof. Klop in een kom de slagroom met de suiker stijf. Spatel dit voorzichtig door de yoghurt. Schep de chocolade en ⅔ van de frambozen erdoor. Bekleed de kommetjes met een ruim vel vershoudfolie, zodat de folie over de rand hangt. Verdeel het frambozenyoghurtmengsel over de kommetjes en zet ze 2 uur in de vriezer.
  2. Til ze aan de folie voorzichtig uit de kommetjes en keer de porties elk om op een bordje. Verwijder de folie. Garneer met de overgebleven frambozen en serveer direct.