Inspiratie over alledaagse dingen

Gezonder eten, duurzamer leven, op de kleintjes letten en feestdagen. We zijn er erg druk mee. Daarom vind je hier inspiratie om de alledaagse dingen nét wat leuker te maken. Of makkelijker.

Goede voornemens

Een nieuw jaar betekent weer een frisse start! Ben je benieuwd welke goede voornemens het meest voorkomen? Wij delen de top 5 goede voornemens en tips hoe je ze wél vol kan houden!

Naar goede voornemens

8x eiwitrijke tussendoortjes

Genoeg eiwitten binnenkrijgen op een dag kan soms een uitdaging zijn. Handig om ze daarom niet alleen in je hoofdmaaltijden te verwerken. Wij geven je alle inspiratie voor eiwitrijke tussendoortjes!

Naar eiwitrijke tussendoortjes

Dit zijn de foodtrends van 2022

De wereld van eten en drinken staat niet stil. Ieder jaar gebeurt er weer een hoop. Ook voor 2022 hebben we de foodtrends op een rijtje gezet.

Naar de foodtrends

Alles over voedingsstoffen

Wat zijn gezonde voedingsstoffen en welke hoeveelheden worden geadviseerd? Wij helpen je graag een handje mee met ons handige overzicht.

Goedkoop boodschappen doen: 7 tips

Boodschappen kunnen wekelijks een behoorlijke hap uit je budget nemen, zeker als je gezond wilt eten en producten van goede kwaliteit in huis wilt halen. Daarom geven we je 7 handige tips!

Bekijk de tips

Eten voor en na het sporten: do's en dont's

Geen idee wat je voor, tijdens en na het sporten mag eten? We helpen je een handje met handige voedingstips en lekkere snack inspiratie!

Lees meer over eten voor en na het sporten

Alles voor een goede start

Alcoholvrij dranken voor dry januari bestellen bij Albert Heijn

Alcoholvrij de maand door

Borrel met deze alcoholvrije dranken
vega, vegan, plantaardig, biologisch, glutenvrij en voor elk dieetwens.

Daag jezelf uit met meer vega deze maand

Kies uit heerlijke vleesvervangers
Winterassortiment voor stamppotten met rookworst, wintergroenten en soepen bij Albert Heijn

Stiekem best lekker die kou

Ontdek het winterassortiment

Gezonde weekmenu's

Beter Eten-weekmenu

Hoe meer groente je eet, hoe beter het is voor je gezondheid. Daarom dagen we je uit om 400 gram groente per dag te eten. Met het Beter Eten-weekmenu wordt het een eitje!

Ontdek het weekmenu

Koolhydraatarm weekmenu

Even een weekje koolhydraatarm eten? Dat kan heel gemakkelijk en is – heel belangrijk – ook nog eens lekker! Wij delen een 7-daags weekmenu met je, zodat jij een weekje koolhydraatarm kan eten.

Ontdek het weekmenu
Vegan quiche

Vegan weekmenu

Even een weekje vegan eten? Dat kan heel gemakkelijk en is, heel belangrijk, ook nog eens lekker! Wij delen een 7-daags weekmenu met je, zodat jij een weekje vegan kan eten.

Ontdek het weekmenu

Meer lezen?