Bonusaanbiedingen

Hoe werken Bonusaanbiedingen?

Je kan gebruik maken van de Bonusaanbiedingen door je (geactiveerde) Bonuskaart te laten scannen in de winkel, of door deze te koppelen in de app.

Bij een actie zoals 2=1 of 3=2, betaal je een percentage korting op het totaalbedrag. Zo krijg je 50% korting op het totaalbedrag bij een 2=1 actie en 33,3% bij een 3=2 actie.

Let op: Bestel je online? Het moment van bezorgen bepaalt wanneer de Bonusaanbieding geldt.

Kies je voor een '2e gratis'? Plaats dan ook altijd tenminste 2 of een veelvoud van 2 producten in je mandje om gebruik te maken van de korting. Het tweede product wordt niet automatisch toegevoegd.

In de Bonusfolder en op onze website staan prijsvoorbeelden van artikelen die in de aanbieding zijn. Andere varianten kunnen een hogere verkoopprijs hebben, waardoor de aanbiedingsprijs ook hoger uitvalt.

Hoe werken online Bonusaanbiedingen?

Om Bonuskorting te krijgen bij een online bestelling moet jouw Bonuskaartnummer in je klantkaarten staan.
Dan zie je wanneer je bestelt, na het kiezen van je bezorgmoment, automatisch de Bonusaanbiedingen die gelden op die dag.

Let op: Bij online bestellen is het moment van bezorging dus beslissend welke aanbiedingen gelden. Bijvoorbeeld: Als je op zondag je boodschappen bestelt voor woensdag, dan gelden de aanbiedingen van woensdag en niet die t/m zondag.

Kies daarom altijd eerst een bezorgmoment als je gaat bestellen. Dan zie je zeker weten de juiste aanbiedingen voor jou.

Sommige aanbiedingen zijn alleen maar in de winkels verkrijgbaar en niet online. Je herkent deze aan een grijs winkelwagentje waar een streep doorheen staat.

Bonusaanbieding niet verkrijgbaar in de winkel?

Als een Bonusaanbieding niet meer verkrijgbaar is in de winkel kan je hier een digitale reclamecheque voor krijgen. De aanbieding wordt dan voor jou met 1 week verlengd en op je geactiveerde Bonuskaart gezet. Tenzij het een op=op artikel is of geen standaard winkelassortiment is.
Koop in de extra week alsnog het product, scan je Bonuskaart en de korting gaat er automatisch af.
Weet wel dat dit alleen in de winkel kan waar je de cheque hebt gekregen, dus niet in andere winkels, op ah.nl of op ah.be

Praat met AH